Välkommen till årets höjdpunkt:
surströmmingsfesten!

Lördag 24 september, 16.00
Hässelby Villastads Folkets hus

Festen kostar 250 kr per person och i det ingår välkomstdrink, surströmmingsmeny på Härjedalsvis, kaffe med något sött därtill och underhållning. Det kommer inte finnas en bar, så var och en tar med sig det den vill dricka. Under kvällen underhålls vi av duon Stefan Ström och Gabriella Lindvall, som bland annat kommer sjunga något från deras hyllning till Ewert Ljusberg. Det kommer också finnas lotteri och förstås trevliga härjedalingar att umgås med. För att alla ska få lika trevligt börjar vi kvällen klockan 16 med att vi som kan hjälps åt med att duka och göra lokalen trivsam. Vi ber också om hjälp med att ställa i ordning efteråt.

Anmälan
Anmälan görs genom att betala 250 kr per person till föreningens Swish (123 187 99 31) eller plusgirokonto (199861-6). Ange namnen på alla deltagare i betalningen. Vi behöver din anmälan senast den 4 september. Lokalen tar högst 56 personer så anmäl direkt, först till kvarn!

Hitta hit
Adressen till Folkets hus är Riddersviksvägen 159, Vällingby. Folkets hus är en stor vit byggnad.

Bil: parkeringsplatser finns hos Folkets hus samt på angränsade gator.

Kollektivtrafik: ta tunnelbanan till Vällingby och därefter buss 541 mot Jakobsberg, kliv av vid hållplats Riddersvik (ca 10 minuter från Vällingby). Gå över vägen rakt upp, ca 200 meter. Eller ta pendeltåg till Jakobsberg, sedan buss 541 mot Vällingby och kliv av vid hållplats Riddervik (ca 30 minuter från Jakobsberg).

Hjärtligt välkommen!