Lär känna styrelsen: Bengterik

Nu när föreningen har återuppstått vill vi presentera den nya styrelsen för er.

Hej, vem är du?
Bengterik Busk, ledamot & vice ordförande

Vad har du för anknytning till Härjedalen?
Född på BB i Sveg, bodde mina första sju år på Remmen utanför Älvros och flyttade därefter till min pappas hemby, Lillhärdal. Gått gymnasiet i Sveg, jobbade en del på Tidningen Härjedalen och Härjedalens kommun innan jag flyttade till Göteborg för att plugga på Journalisthögskolan.

Varför vill du vara medlem i Härjedalsföreningen?
Jag tycker att det är både kul och viktigt att ha en mötesplats där vi kan dela minnen, men också tillsammans uppleva nya saker.

Varför vill du vara med i styrelsen för Härjedalsföreningen?
Jag är en föreningsmänniska som tycker det är kul att bolla idéer och att organisera.

Favoritplats i Härjedalen?
Finns förstås många, men ett ställe dit jag ofta återvänder är Café Cineast i Sveg …